Wie ben ik? Over Laura

Mijn naam is Laura, ik ben zesentwintig jaar en samen met mijn vriend Tim woon ik in het gezellige Haarlem. Wat ik het liefste doe: reizen, geweldige hikes maken in de bergen, lezen en fotograferen. Ik vind het heel leuk om vervolgens te schrijven over mijn ervaringen en om onze mooiste foto’s te delen met mijn volgers, vrienden en familie.

Tim en ik hebben beiden een fulltime baan, maar we benutten onze vakantiedagen volop. We zijn samen sinds 2015 en sindsdien zijn we al naar Zakynthos, Lissabon, Noorwegen, Slovenië, Kroatië, Montenegro, Kaapverdië en Zwitserland geweest. We hebben nog een flinke bucketlist, waar onder andere Nieuw-Zeeland, Canada, Patagonië (zowel de Chileense als de Argentijnse kant) en Peru op staan te schitteren. Genoeg om naar uit te kijken, dus!

Let’s go hiking is een blog waarop ik schrijf over onze reizen, de mooiste plekken die wij ontdekken en de wandelingen die je écht moet gaan maken (ook in Nederland). Je vindt hier inspiratie, praktische informatie en heel veel tips en foto’s.

Hiermee hoop ik jullie aan te sporen om nieuwe reizen of uitstapjes te plannen, om vaker naar buiten te gaan, om bergschoenen aan te schaffen (of af te stoffen), én hopelijk steek ik nieuwe mensen aan met het wandel- en kampeervirus. Want hiken is echt fantastisch, en iedereen zou het eens moeten proberen (ja, ook als je niet sportief bent).

In het dagelijks leven ben ik online- en social marketeer voor tijdschrift Margriet en houd ik me onder andere bezig met het optimaliseren en implementeren van de online marketing strategie, social media marketing, conversie optimalisatie, copywriting, SEO en e-mailmarketing. Je vindt mijn LinkedIn profiel hier.

Klik verder:

Mijn persoonlijke Instagramaccount
Instagramaccount Let’s Go Hiking
Neem contact met me op
Shop mijn favoriete items en hebbedingen

Liefs,
Laura